Je lichaam vertelt je wat goed voor je is
 - als je tenminste luistert.
Maar hoe kunnen we luisteren
als we steeds ons verstand achterna lopen?
Door Wie

Dominique Krijnen werkt sinds 2004 als zelfstandig gevestigd GZ-haptotherapeut. Voor die tijd werkte ze voor verslavingszorg als reclassingswerker binnen het huis van bewaring.  

Als haptotherapeut is Dominique begonnen in Middelharnis en Roosendaal en van liever lee werd het werkgebied uitgebreid. In 2010 werd ze docent aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) en geeft daar nog steeds met veel plezier les. Omdat ze graag mensen verbind en graag groot denkt opende ze in 2016 Ont-Moet, Centrum voor Aandacht en Bewustzijn in Bergen op Zoom. Binnen Ont-Moet werken verschillende disciplines die allemaal op geheel eigen wijze vorm geven aan Ont-Moeten. (www.ont-moet.info

Als haptotherapeut heeft zij zich gespecialiseerd in verbinding. Verbinding maken met jezelf, in relatie tot anderen. Eigenlijk gaat het om bewustzijn van jezelf, juist in de omgang met anderen. Dominique werkt individueel en met koppels. In haar praktijk betrekt ze als het kan de leefwereld, zodat de omgeving het proces kan volgen en ondersteunen.
Ze spoort je aan om verantwoordelijkheid te nemen over je gedrag, voelen en denken (over zowel de leuke, maar ook minder leuke kanten van jezelf), zodat je weer grip krijgt op jezelf en je leven.  


Naast haptotherapie en de bijkomstige bijscholingen en specialisaties heeft Dominique een driejarig opleiding gedaan tot ademcoach en heeft ze een driejarige training persoonlijk leiderschap gevolgd.  
 
Enkele haptotherapie specialisaties op een rij: 
Rouw en Verlies 
Eenzaamheid 
HSP 
Relatie begeleiding 
Zwangerschapsbegeleiding 
Niet gehoord voelen 
Hyperventilatie en Paniek  
Burn-Out, Bore-Out 
 
In haar privé leven houdt zij zich veel bezig met zingen. Zo startte zij in het verleden het gezelligheidskoor “Buiten Bereik” en later het PopUp koor “Sing Inn”. Zelf heeft zij jaren in de band unReleasd gezongen en zingt momenteel in het akoestisch duo ‘Beats & Ballads’ en Pop Funk Fusion band 'Rise'.